Co ovlivňuje podvědomí?

Mohu vám nabídnout analýzu přístrojem, který dokáže konkrétně pojmenovat to, co u vás ovlivňuje podvědomí, a zároveň navrhne řešení. Ať už se to týká psychické, fyzické, či mentální oblasti.

Co všechno umí kouzelná krabička Healy? 

Rozbor, který vychází z Healy, je opravdu velmi zajímavý a až nečekaně přesný. Klienti většinou uvádějí, že to na ně sedí naprosto dokonale. Bývají překvapeni, když diagnostika ukáže například, že nyní tělo potřebuje řešit nezhojené jizvy, odvod toxinů, posílení imunitního systému či duševní rovnováhu.

Velkou zajímavostí je také schopnost přístroje odhalit vzorce, které vás životem provázejí. Například že máte odpor ke špíně, hmyzu, bakteriím a nepořádku. Anebo že máte slabou vůli a nejste schopni říct NE, či máte strach z budoucnosti nebo nedostatek radosti a pohody. 

U sportovců je možné nastavit regeneraci svalů a posílení výkonu, síly nebo vitality. Paní Eva je dobrá plavkyně a několikrát otestovala svůj výkon bez posílení vibrací a po působení. Říkala, že ve druhém případě měla více sil, a tím pádem dala víc bazénů a necítila se potom ani tolik unavená.

Samozřejmě přístroj upozorňuje na těžkosti a negativa, které vás provázejí, protože pozitivní stránky nepotřebujeme harmonizovat. Dále se dozvíte přesnou diagnostiku aury, včetně kompletního rozboru zátěží a témat na jednotlivých čakrách a popisu rodových i karmických lekcí.

Proč je dobré to vědět? V podstatě všechno stejně podvědomě víme, ale někdy je obtížné pojmenovat to, co nás trápí, a pokud si neuvědomujeme, kde máme konkrétní slabiny, nemůžeme s tím nic dělat.

Avšak pokud víme, že naše malá sebedůvěra nám oslabuje srdce nebo plíce, nebudeme chtít čekat, až se tyto nedostatky projeví ve fyzickém těle a rentgeny zjistí, že na nápravu už je pozdě. Nejlepší na tom je, že přístroj sám navrhne konkrétní frekvenci pro nastavení rovnováhy.

A co ještě umí? Testovat a doplnit do vašeho biopole Bachovy esence, australské květové esence, tkáňové soli nebo homeopatika. Celá diagnostika se dá provádět na dálku, ale pokud jste z Prahy, můžeme k tomu přidat zdarma ještě diagnostiku GDV, která ukáže, zda se problém týká psychosomatické oblasti, anebo již fyzického těla…